Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra POLITICA DE COOKIES


Bloc de Monte Cash. Noticies de l´Or, plata, diamants

 

La història de les cases d´empenyorament

Estem segurs que has estat en una casa d´empenyorament moltes vegades, però probablement mai t´has preguntat quina és la seva història. Certament, les cases d´empenyorament no són un camp d´activitat nou perquè l´empenyorament, com el coneixem avui, ha recorregut un llarg camí en la història de la humanitat.

Divendres, 4 de Desembre de 2020

Rellotges suïssos, com per casualitat va néixer un gran negoci de luxe

No totes les grans empreses comencen amb el que són. Al contrari, molts han començat amb una cosa diferent del que llueixen avui. La indústria rellotgera suïssa no és una excepció.

Dijous, 19 de Novembre de 2020

Breu història de l´or

Sabies que un home de 70 kg té 0,2 mg d´or en el seu cos? Veurem quina és la història de l´or!

Dimecres, 18 de Novembre de 2020

Breu història del rellotge

El 9 de juliol de 1916, The New York Times va informar d´un fet inusual en la moda de l´època: els europeus havien començat a usar braçalets amb rellotges.

Dimecres, 18 de Novembre de 2020

Or i aleacions

L´or és, sens dubte, el metall preciós que més ha influït en el destí de la humanitat. Vista panoràmica, la història el coneix com el metall dels déus, amulet, joieria, moneda, indicador econòmic, component de la tecnologia moderna, mitjà d´inversió, però també com a símbol de benestar i alt estatus social.

Divendres, 13 de Novembre de 2020

Página 1 de 1

LES NOSTRES BOTIGUES