Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra POLITICA DE COOKIES

Agència oficial de compra venda d'OR i PLATA

PER QUÈ VENDRE A MONTE CASH?

Monte Cash és un grup de tendes ubicades per tot Catalunya, establerta des de 1929 i dedicada a la compra – venda d'or, plata i diamants.

  1. MÀXIMA TAXACIÓ – els nostres joiers especialistes valoraran sense compromís, de manera gratuïta i amb total transparència i honestedat les teves joies d´or, diamants i rellotges i t´oferiran el millor preu.
  2. TAXACIÓ A DOMICILI – un dels nostres professionals es desplaçarà al seu domicili on taxarà les seves joies d´or, diamants i rellotges sense cap mena de compromís amb la màxima discreció i complint sempre amb els protocols Anti COVID 19.
  3. OPCIÓ A RECOMPRA – si necessites diners però no vols desprendre´t de les teves joies a MONTE CASH et paguem el valor màxim per les teves joies i la possibilitat de recuperar-les.
  4. DISPOSICIÓ GEOGRÀFICA – les nostres botigues estan situades en tota Catalunya sempre oferint un servei de proximitat.

Empenyoraments

A Monte Cash et donem la possibilitat d'empenyorar les teves joies d'or (empenyorament: l'empenyorament és el servei pel qual reps uns diners en efectiu a canvi de deixar en dipòsit i com a garantia durant un mes una joia d'or de la teva propietat).

L'empenyorament serveix perquè obtinguis diners sense necessitat de vendre les teves joies i recuperar-les en el termini d'un mes pagant una quantitat per l'emmagatzematge i custòdia.

Monte Cash et ofereix el major import de diners per les teves joies.

A Monte Cash trobaràs les millors condiciones.

Empenyoraments

Comprem or

A MONTE CASH oferim sempre una atenció totalment personalitzada i seriosa garantint la màxima transparència i discreció en totes les nostres transaccions, d'aquesta manera els nostres clients obtenen sempre el màxim valor per les seves joies d'or. Valorem i comprem joies noves, fetes servir, antigues o trencades, desaparellades, fonguis dentals, monedes, lingots i articles de decoració d'or.

La taxació es realitza sempre tenint com a referència el preu de l'or segons cotització del mercat en el moment de la venda.

MONTE CASH és una empresa de compra or des de 1929 i aquesta està inscrita en el Col-legi Oficial de Joiers de Catalunya JORC.

Comprem or