Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra POLITICA DE COOKIES

Comprem rellotges i diamants

Rellotges i diamants

A MONTE CASH som especialistes en la taxació de diamants de totes les talles, grandàries i qualitats. Entenem les necessitats dels nostres clients, per tant oferim sempre màxima discreció, confidencialitat i seguretat.

Taxació de rellotjes i diamants. Momte Cash

Comprem diamants

Els nostres gemmòlegs especialitzats en la taxació de diamants valorarà amb màxim rigor oferint sempre un preu a l'alça. Contacta amb el nostre especialista que t'assessorarà en el procés de valoració i venda de diamants.

Comprem diamants. Monte Cash

Comprem rellotges

A MONTE CASH obtindràs la màxima valoració pel teu rellotge. Comprem rellotges de primeres marques. Ven el teu rellotge de marca Rolex, Cartier, Hublot, Panerai, IWC, Patek Philippe i altres marques de luxe.

Comprem rellotges rolex

Taxació a domicili

Monte Cash t'ofereix el servei de taxació a domicili. En l'actual context sanitari, si no desitges desplaçar-te a una de les nostres botigues, ens acostem al teu domicili, sempre respectant els protocols ANTI COVID 19 i realitzem una valoració de les teves joies.