Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra POLITICA DE COOKIES

Comprem or i plata

Comprem Or

A MONTE CASH oferim sempre una atenció totalment personalitzada i seriosa garantint la màxima transparència i discreció en totes les nostres transaccions, d'aquesta manera els nostres clients obtenen sempre el màxim valor per les seves joies d'or.

Valorem i comprem joies noves, fetes servir, antigues o trencades, desaparellades, fonguis dentals, monedes, lingots i articles de decoració d'or.

La taxació es realitza sempre tenint com a referència el preu de l'or segons cotització del mercat en el moment de la venda.

MONTE CASH és una empresa de compra or des de 1929 i aquesta està inscrita en el Col·legi Oficial de Joiers de Catalunya JORC.

Comprem Or. Monte Cash

Comprem Plata

Ven les teves monedes de plata, coberteries, safates, objectes i joies de plata que ja no uses, aconsegueix diners en metàl·lic en l'acte. Les més de nou dècades d'experiència en el sector de la compra de plata ens avala com el comprador idoni dels teus objectes de plata.

Comprem plata. Monte Cash

LES NOSTRES BOTIGUES