Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra POLITICA DE COOKIES


Política de Privacitat de dades

Dades identificatives de l'entitat gestora del lloc web: www.montecash.com

 MONTE-CASH 1929, S.L.

VÍA AUGUSTA, 29 . 08006-BARCELONA.

NIF. B-66411299

Correu electrònic: lopd@montecash.com

Inscrita en el registre mercantil de Barcelona:

Tom

Foli

Fulla

Inscripció

44547

75

B459440

 

De conformitat amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (*LOPD), la seva normativa de desenvolupament, i la LSSICE 34/2002, d'11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en compliment del que es disposa en l'art. 5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris que facilitin o vagin a facilitar les seves dades personals que aquests seran incorporats en un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. El responsable d'aquest fitxer MONTE-CASH 1929, S.L. amb NIF. B-66411299 i domicili social a: VÍA AUGUSTA, 29 . 08006-BARCELONA.

En funció del formulari i/o correu electrònic al que vostè accedeixi o remeti a través d'aquesta pàgina web, la informació que ens faciliti s'utilitzarà per a la fi de:

1. Gestionar la seva consulta, suggeriment o sol·licitud.

2. Controlar el nombre de sol·licituds rebudes i la seva tipologia, així com per realitzar estadístiques d'ús, de aprofitament de cursos i/o continguts.

3. Gestionar peticions d'accés, matricula, inscripció, compres de serveis subministrats a través de Web dirigits a empreses, particulars, autònoms,clients, col·laboradors i proveïdors.

4. Conèixer i/o participar en futures convocatòries de llocs de treball de MONTE-CASH 1929, S.L.

5. Remetre informació periòdica sobre serveis als quals Vostè està inscrit.

6. Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic, que possibiliti realitzar comunicació comercials. Aquestes comunicacions comercials seran relacionades sobre productes o serveis oferts per MONTE-CASH 1929, S.L., així com per part dels col·laboradors o partners amb els quals aquest hagués aconseguit algun acord de promoció comercial entre els seus clients. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals. En tot caso les comunicacions comercials seran realitzades per part de MONTE-CASH 1929, S.L., i seran de productes i serveis relacionats amb el sector de MONTE-CASH 1929, S.L.

L'Usuari garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, complets i actualitzats, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar-se com a conseqüència de l'incompliment de tal obligació.

En el cas que les dades aportades pertanyessin a un tercer, l'Usuari garanteix que ha informat a la tercera persona i obtingut la seva autorització anticipada per facilitar les seves dades a MONTE-CASH 1929, S.L.

De la mateixa manera, MONTE-CASH 1929, S.L., ha adoptat totes les mesures tècniques i d'organització necessària per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

Si Un. desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició podrà fer-ho mitjançant comunicació dirigida a:

MONTE-CASH 1929, S.L.

VÍA AUGUSTA, 29. 08006-BARCELONA.

Perquè puguem atendre correctament l'exercici dels seus drets, la seva sol·licitud haurà d'anar acompanyada de: fotocòpia del DNI, petició en què es concreta la seva sol·licitud, direcció a efectes de notificacions, data i signatura del sol·licitant i els documents acreditatius de la petició, si escau.